Muffin-urile sunt bune si a doua zi; le-am incalzit la microunde si-au fost la fel de moi si pufoase
Pentru 10 bucati
160 gr faina amestecata cu 1 varf cutit de praf de copt si un varf sare
2 oua mici
50 ml ulei
100 ml lapte
100 gr (am pusi 70 grame branza de vaca si 30 gr cascaval ras)
----------------------------
Se pun intr-un bol si se mixeaza toate ingredientele lichide - ouale, uleiul, laptele - adaugam branza si cascavalul.
Apoi lasam mixerul deoparte si punem in functiune lingura de lemn.
Presuram faina deasupra compozitiei mixate si incorporam cu grija faina, doar pana aceasta va absorbi lichidul.
Va rezulta o compozitie cu multe cocoloase
Aluatul se pune totul in forme unse cu unt, pe viitor voi folosi hartiutze de muffin-uri ca sa nu ma chinui sa le scot si sa spal.. Le-am presurat deasupra cu susan
Am copt muffin-urile in cuptorul preincalzit - 180 grade C - 15-20 minute
Aici dupa primele 6 minute
Si gata!
Pofta buna!
2 comments:
Le-am incercat! Foarte bune!
Oana, sa va fie de bine!
Post a Comment